Gratis verzending boven de €50,- in Nederland!

OJIL'S STORY

Mijn naam is Dana Paape de designer, maker en het gezicht van Ojil. Bij Ojil worden alle tassen en accessoires gemaakt van echt leer. Ojil staat voor tijdloze minimalistische ontwerpen, krachtig in hun eenvoud die een leven mee gaan. De producten kunnen op elk moment van de dag worden gebruikt. Je zal bij de ontwerpen geen versieringen vinden. Alle stiksels en fournituren zitten er met een reden, dit om de functionaliteit te bevorderen.
 
Het leer wat wij gebruiken is overgeproduceerd. Dit betekend dat er soms kleine fouten in het leer zitten of dat de kleur niet juist was voor de afnemer. Bij Ojil maken wij van dit leer onze producten. Wij snijden om de kleine fouten heen en omarmen de afgekeurde kleuren. Door overstock leer te gebruiken zorgen we ervoor dat dit leer niet word weggegooid. Beter voor het milieu, we moeten immers goed omgaan met onze aarde!
 
Alle tassen en accessoires worden in eigen atelier gemaakt en alleen verkocht via de website. Dit is een bewuste keuze. Omdat er niet met tussenpersonen gewerkt wordt, kan de prijs laag blijven. Een eerlijk product voor een eerlijke prijs!
 
Waar komt de naam Ojil vandaan?
Mijn opa heet Joop en toen ik klein was zei ik altijd tegen hem  ‘Opa Joop is lief!’ Dat werd ons dingetje en is sindsdien zo gebleven. Vandaar de naam Ojil. Een afkorting van Opa Joop is lief!
 
Veel shop plezier!
 
Liefs,
 
Dana